GS ASSESSORS

El novembre de 2012, Aida Garganté Sisquella i Laura Solé Flo vàrem posar en comú la nostra inquietud d’engegar un projecte innovador a la ciutat de Valls.

I fou d’aquí d’on va néixer G&S ASSESSORS. G&S Assessors ofereix assessorament integral tant a les empreses com als particulars, prioritzant sempre i en tot cas, un tracte directe i personalitzat amb el client, fomentant un clima de confiança, rigor i implicació. L’equip de G&S Assessors compta amb una advocada i una economista, ambdues en possessió del títol de gestores administratives, fet que ens converteix en un despatx multidisciplinari. Les branques d’assessorament que oferim als nostres clients és el jurídic, laboral, fiscal i comptable. Així doncs, el despatx ofereix un servei íntegre tan a persones com a societats, essent atesos per professionals de cada àmbits segons les seves necessitats. La seva joventut però a la vegada la seva experiència i formació, converteix a l’equip de G&S Assessors en un despatx únic a la comarca.

Aida Garganté Sisquella

És Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, per la Universitat Rovira i Virgili, l’any 2010. Titulada en Màster de Tributació d’Assessoria Fiscal i Dret, pel Centre d’Estudis Financers, l’any 2012. Economista en exercici des del 2010. Col·legiada núm. 12960 de l’Il. Col·legi d’Economistes de Catalunya.

gs-web-40
gs-web-43

Laura Solé Flo

És Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili, l’any 2011. Titulada en Gestoria Administrativa, pel Col. Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, l’any 2012. Advocada en exercici des del 2011. Col·legiada núm. 2411 de l’Il. Col·legi d’Advocats de Tarragona.

Contacta'ns

Ara mateix no estem disponibles. Però podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt