GS ASSESSORS

El novembre de 2012 va néixer G&S ASSESSORS. G&S Assessors ofereix assessorament integral tant a les empreses com als particulars, prioritzant sempre i en tot cas, un tracte directe i personalitzat amb el client, fomentant un clima de confiança, rigor i implicació.

Les branques d’assessorament que oferim als nostres clients és el jurídic, laboral, fiscal i comptable. Així doncs, el despatx ofereix un servei íntegre tan a persones com a societats, essent atesos per professionals de cada àmbits segons les seves necessitats. La nostra joventut però a la vegada la seva experiència i formació, converteix a l’equip de G&S Assessors en un despatx únic a la comarca.

Aida Garganté Sisquella

És Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, per la Universitat Rovira i Virgili, l’any 2010. Titulada en Màster de Tributació d’Assessoria Fiscal i Dret, pel Centre d’Estudis Financers, l’any 2012. Economista en exercici des del 2010. Col·legiada núm. 12960 de l’Il. Col·legi d’Economistes de Catalunya. Titulada en Gestoria Administrativa pel Col. Oficial de Gestors Administratius de Catalunya amb número de Col·legiada 227.

El Despatx
Contacta'ns

Ara mateix no estem disponibles. Però podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt