TREBALLAR EN UNA ALTRA LOCALITAT

 In Departament fiscal

2Si un desocupat ha de canviar de localitat per tal de trobar treball, cal que sàpiga que durant l’any de canvi de residència i el següent podrà computar al seu IRPF la reducció per percepció de rendiments del treball multiplicada per dos. En aquest cas, per tant, la reducció oscil·larà entre els 5.304 i els 8.160 euros, cosa que pot suposar un estalvi considerable.

D’aquesta manera, un treballador amb un salari brut anual de 25.000 euros deixarà de pagar 797 euros en el seu IRPF (1.594 euros en dos anys). No obstant això, si l’afectat està gaudint de la deducció per inversió en vivenda habitual, no podrà aplicar aquesta deducció durant el període en el que es mantingui el canvi de domicili (encara que la podrà tornar a aplicar si en un futur torna a la seva residència habitual).

Per poder aplicar la reducció incrementada, el canvi de domicili ha de ser imprescindible, és a dir, si el treballador pot desenvolupar la nova feina sense necessitat de desplaçament, l’incentiu no es podrà aplicar. Tanmateix, en el moment d’acceptar el lloc de treball, l’afectat haurà d’estar inscrit a l’Oficina de Treball.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta'ns

Ara mateix no estem disponibles. Però podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt